Hoe werkt het?

Elke week een nieuw assortiment

Elke week kopen wij verse bloemen in op de veiling. Wij doen ons best voor de beste prijs/kwaliteit verhouding, die afhankelijk is van de dagprijzen op de veiling. Hierdoor varieert ons assortiment per week.

Elke week een leuke aanbieding!

Vaste lage bezorgkostem

Wij bezorgen de bloemen voor slechts €2,50 op het door u aangegeven adres. Dit doen wij met onze bezorg bus. U kunt er voor kiezen om de bloemen bij u thuis te laten bezorgen, maar u kunt natuurlijk ook een bos cadeau geven aan iemand. Wij bezorgen de bos bij deze persoon en u kunt door middel van een kaartje een boodschap achterlaten.

Bezorgdagen

Wij bezorgen momenteel maandag tot en met zaterdag in Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest en Valkenburg. Vandaag besteld morgen in huis!

Niet thuis?

Als u niet thuis bent zoeken wij een geschikte plek om de bloemen voor u achter te laten. We pakken de bloemen stevig in en zetten deze in een emmer water bij uw adres. Mocht er geen geschikte plek zijn geven wij de bloemen af bij de buren. Indien dit ook niet mogelijk is zullen wij contact met u opnemen voor een geschikte oplossing.

Bij het bestellen van de bloemen kunt u in de opmerkingen altijd een boodschap achterlaten indien u een voorkeur heeft voor de plaats waar wij de bloemen achter kunnen laten.