Hoe werkt het?

Elke week een nieuw assortiment

Elke week kopen wij op maandag, dinsdag en donderdag verse bloemen in op de veiling. Hierdoor weten we aan het begin van de week de beschikbaarheid van alle soorten bloemen en kunnen wij op woensdag het assortiment online zetten. Een aantal producten is altijd verkrijgbaar, waardoor deze altijd beschikbaar zijn op de website, maar het grootste deel van ons assortiment is seizoensafhankelijk. Bovendien doen wij ons best voor de beste prijs/kwaliteit verhouding, die afhankelijk is van de dagprijzen op de veiling. Ook hierdoor varieert ons assortiment per week.

Elke week een leuke aanbieding!

Gratis bezorging

Wij bezorgen de bloemen gratis op het door u aangegeven adres. Dit doen wij met onze bezorg bus. U kunt er voor kiezen om de bloemen bij u thuis te laten bezorgen, maar u kunt natuurlijk ook een bos cadeau geven aan iemand. Wij bezorgen de bos bij deze persoon en u kunt door middel van een kaartje een boodschap achterlaten.

Bezorgdagen

Wij bezorgen momenteel op vrijdag in Katwijk, Rijnsburg, Oegstgeest en Valkenburg. We bezorgen de bloemen tussen 17.00-21.00.

Op zaterdag bezorgen wij in Bodegraven, Nieuwerbrug en Reeuwijk tussen 10.00-14.00.

Momenteel bezorgen wij nog niet buiten deze gebieden en tijden. We zijn wel aan het experimenteren met het verzenden van bloemen per post. Op lange termijn willen wij dit zeker aanbieden. Mocht u hier nu al interesse in hebben neem dan contact met ons op.

Niet thuis?

Als u niet thuis bent zoeken wij een geschikte plek om de bloemen voor u achter te laten. We pakken de bloemen stevig in en zetten deze in een emmer water bij uw adres. Mocht er geen geschikte plek zijn geven wij de bloemen af bij de buren. Indien dit ook niet mogelijk is zullen wij contact met u opnemen voor een geschikte oplossing.

Bij het bestellen van de bloemen kunt u in de opmerkingen altijd een boodschap achterlaten indien u een voorkeur heeft voor de plaats waar wij de bloemen achter kunnen laten.