Over ons

Hoe is het begonnen?

Thijs is in 2016 begonnen met het opzetten van zijn eigen bedrijf, maar eigenlijk zijn hele leven zit hij al in de bloemen. Inmiddels heeft hij bloemenkramen op de markt in Hendrik-Ido-Ambacht, Katwijk en Bodegraven. Elke week koopt hij al zijn bloemen in op de veiling en bij kwekers. Hierdoor zijn de bloemen altijd vers en is er altijd een divers assortiment. Op de veiling zijn de bloemen elke week anders en echt van het seizoen.

Deze bloemen zijn nu ook online te koop. Dat biedt verschillende voordelen. Het is gemakkelijk en snel. U kunt genieten van mooie bloemen in huis als u zelf even geen tijd heeft om naar de markt te gaan. U kunt iemand anders verassen door bloemen te verzenden en online bent u altijd verzekerd van genoeg keuze en voorraad.

Bezorging

Wij bezorgen de bloemen en planten op vrijdag in Katwijk, Valkenburg en Oegstgeest. Uw bloemen worden tussen 15.00-20.30 bezorgd

Op zaterdag bezorgen we in Bodegraven, Reeuwijk en Nieuwerbrug. Meestal beginnen wij rond 11.00 met de bezorgronde. U ontvangt uw bloemen tussen 11.00-15.00.


Waar zijn we te vinden op de markt ?

Hendrik-Ido-Ambacht Winkelcentrum de Schoof
Openingstijden: elke woensdag van 8.00-15.00

Marktplein in Katwijk
Openingstijden: elke vrijdag van 9.00-17.00

Bodegraven op de Vromade
Openingstijden: elke zaterdag van 8.30-16.30